Acest site este de vanzare
Detalii la 0722 625 498
Contact
contact: 0722.625.498

Newsletter Imobiliar
Inscrie-te aici pentru a primi noutatile si stirile.

Stiri
Profit de 60% pentru cladirile din Capitala
Profitul dezvoltatorilor de cladiri de birouri din Bucuresti se situeaza intre 40 si 60%, dar rata de profitabilitate va avea o tendinta descendenta si se va stabiliza, in perioada urmatoare, in jurul valorii de 15%, informeaza compania imobiliara DTZ-Echinox.
Casa pe banii statului
Cheltuielile pentru a deveni proprietar pot sa scada daca cel care doreste o locuinta reuseste sa acceseze una dintre subventiile anuntate de catre stat. Sint mai multe variante care tin fie de ANL, fie de autoritatile locale
Primii pasi spre o piata mai transparenta au inceput sa se faca, dar cadrul legal este incomplet.
Plasarea registrelor de carte funciara pe internet ori creionarea unei burse a ofertelor imobiliare fac parte dintr-un pachet de initiative adoptate in acest sens.
Raport de evaluare - Pasii unei evaluari imobiliare Pasii unei evaluari imobiliare: Inspectia Proprietatii Pasii unei evaluari imobiliare: Centralizarea si analiza informatiilor Pasii unei evaluari imobiliare: Elaborarea raportului de evaluare

Despre noi


S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL se conformeaza  STANDARDELOR PROFESIONALE elaborate de ANEVAR si utilizeaza metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international. Expertii sai sunt atestati ANEVAR.


Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) este o organizatie profesional-stiintifica, neguvernamentala, independenta, non-profit, cu personalitate juridica, constituita pe termen nelimitat, care actioneaza in interes public si avand drept scop promovarea prin mijloace specifice profesiei, a metodelor si tehnicilor de evaluare si diagnostic a intreprinderilor, evaluare a proprietatilor imobiliare, evaluare a valorilor mobiliare si a deciziilor, metode in deplin acord cu realitatile etapelor dezvoltarii Romaniei.


S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL intocmeste pentru clienti sai rapoarte de evaluare pentru o gama larga de proprietati  imobiliare si bunuri mobile, precum:

 • terenuri extravilane, agricole, intravilane libere sau construite
 • proprietati incluzând cladiri diverse: birouri, centre de afaceri, constructii pentru locuit, apartamente, spatii comerciale, industriale, de depozitare sau constructii cu utilizari speciale.
 • bunuri mobile: mijloace de transport, masini speciale si specializate, utilaje de productie si instalatii de lucru, linii tehnologice, masini cu functionare independenta, aparate si instalatii de masura, control si reglare, etc. ;


Aceste evaluari sunt necesare pentru deservirea diverselor scopuri, precum:

 • evaluare pentru raportare financiara (determinare valoare justa - vezi dictionar)
 • vânzare sau cumparare de proprietati imobiliare
 • certificare valoare pentru emigrari 
 • garantare de credite, inclusiv credit ipotecar (gajuri, ipoteci, garantii)
 • aport în natura pentru majorare de capital;
 • cofinantare (în natura) în cadrul unor programe de investitii;
 • estimarea costurilor necesare unor modernizari sau schimbari de destinatie
 • evaluari imobiliare pentru ambasada in cazul persoanelor care doresc sa emigreze
 • compensarea in caz de expropriere
 • finantare, asigurare, leasing, reevaluari, aport în  natura, transfer de proprietate pentru bunuri mobile